11o Γυμνάσιο
Ηρακλείου Κρήτης

Είσοδος μελών

Τηλεκπαίδευση

webexmeetings

Επισκέπτες online...

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 36 επισκέπτες και κανένα μέλος




Aγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως στο σχολείο μας, το 11ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής των μαθητών/τριών στην ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
Για να μπορεί ένας μαθητής μας να συμμετέχει στην ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα πρέπει να κάνει εγγραφή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) για την απόκτηση κωδικών που θα του επιτρέψουν στη συνέχεια να εγγραφεί στις ψηφιακές τάξεις.
Η εγγραφή τους θα γίνει μέσω του παρακάτω συνδέσμου: 

Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο - Εγγραφή μαθητή/τριας

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως, δυστυχώς, το δίκτυο παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες οπότε είναι απαραίτητο να είστε ιδιαίτερα επίμονοι για την ολοκλήρωση της εγγραφής του παιδιού σας.

Θα σας χρειαστεί ο Αριθμός Μητρώου μαθητή (ΑΜΜ), ο οποίος βρίσκεται πάνω στον έλεγχο προόδου του.  Σε περίπτωση που δεν τον έχετε παρακαλούμε να μας στείλετε ένα e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) για να σας τον δώσουμε. Σας επισυνάπτεται το αρχείο οδηγιών για την εγγραφή στο ΠΣΔ καθώς και ένα video μιας μαθήτριας που έκανε την εγγραφή με σκοπό να σας διευκολύνουν.

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής παρακαλούμε να μας στείλετε ένα e-mail για να μας ενημερώσετε για την επιτυχή εγγραφή σας.

Σε επόμενη φάση, θα σας στείλουμε τα Links με τα ψηφιακά τμήματα που έχει δημιουργήσει ο κάθε εκπαιδευτικός του σχολείου μας.

Αν χρειαστείτε οτιδήποτε παρακαλούμε μη διστάσετε να μας στείλετε e-mail.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Η ομάδα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης 11ου Γυμνασίου Ηρακλείου

Συνημμένα αρχεία:
Download this file (StudentsRegisterHelp.pdf)StudentsRegisterHelp.pdf1120 kB
Safe Line Γραμμή Βοήθειας Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου