11o Γυμνάσιο
Ηρακλείου Κρήτης

Είσοδος μελών

Τηλεκπαίδευση

webexmeetings

Επισκέπτες online...

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 14 επισκέπτες και κανένα μέλος




Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως στο σχολείο μας, το 11ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής των μαθητών/τριών και στην σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση. 

Τα μαθήματα για τα γυμνάσια είναι 08:00-12:00. 

Την τρέχουσα εβδομάδα και συγκεκριμένα από αύριο Τρίτη 7/4 και μέχρι  Παρασκευή 10/4 το πρόγραμμα σας επισυνάπτεται σε μορφή εικόνας .

Πρόγραμμα Σύγχρονης 2

 Οδηγίες για να μπορεί ένας μαθητής μας να συμμετέχει στην σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση:   

Α)ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ  του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου θα μπουν στον παρακάτω σύνδεσμο:

  http://lessons.sch.gr/

με τους κωδικούς τους του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου, από τις διαθέσιμες τηλεδιασκέψεις που υπάρχουν εκεί θα επιλέξουν το μάθημα που έχουν εκείνη τη στιγμή και θα πατήσουν Έναρξη. 

 Οι Εκπαιδευτικοί που θα χρησιμοποιήσουν την παραπάνω πλατφόρμα είναι:

  1. ΚΟΚΟΤΣΑΚΗ  ΑΝΤΩΝΙΑ
  2. ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
  3. ΦΙΟΛΙΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
  4. ΧΟΥΡΣΑΝ ΧΡΥΣΗ

Β)ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ του ΥΠΑΙΘ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. θα μπουν στην ατομική ψηφιακή τάξη διδασκαλίας του κάθε εκπαιδευτικού επιλέγοντας το σύνδεσμο που e-mail που σας έχει σταλεί.
Για τους μαθητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μέσω κινητού ή tablet, σας ενημερώνουμε πως πρέπει να κατεβάσουν την παραπάνω εφαρμογή για την είσοδό τους στην τάξη. 

  1. ΚΥΔΩΝΙΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 
  2. ΚΑΚΟΥΔΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
  3. ΜΠΕΝΕΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
  4. ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑ
  5. ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  6. ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΚΛΕΙΩ
  7. ΤΣΑΠΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

    Είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση οι μαθητές πρέπει να είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τη διαδικασία εισόδου στις τάξεις 15 λεπτά πριν την έναρξη του μαθήματος.

    Αγαπητοί γονείς,

    Σας εφιστούμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι στα μαθήματα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ δεν προχωράμε στην ύλη. Τα μαθήματα έχουν χαρακτήρα επανάληψης και  στόχος είναι η διατήρηση της επαφής των μαθητών με τη μαθησιακή διαδικασία.

    Επίσης, θα θέλαμε να υπάρχει μία κανονικότητα από μέρους των μαθητών στα μαθήματα αυτά προκειμένου να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος. Εννοείται ότι δεν παίρνουμε απουσίες αλλά σίγουρα οι μαθητές μας θα ωφεληθούν από την παρακολούθηση αυτών των μαθημάτων.

    Σημαντικό επίσης είναι να ξέρουν οι μαθητές ότι  πρόκειται  για μάθημα με κανόνες όπως το μάθημα στην τάξη.
    Για λόγους ασφαλείας, συνιστάται το πρόγραμμα διδασκαλίας και οι σύνδεσμοι να μην κοινοποιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
    Επιπλέον, σας επισυνάπτουμε ενημέρωση του ΥΠΑΙΘ για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε εφαρμογή του Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 και του νόμου 4624/2019 και τον Κανονισμό του Σχολείου μας για τη Σύγχρονη Εκπαίδευση.

 Αν χρειαστείτε οτιδήποτε παρακαλούμε μη διστάσετε να μας στείλετε e-mail.

 Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Η ομάδα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης 11ου Γυμνασίου Ηρακλείου

 

        Αντωνία Κοκοτσάκη                                              Μαρία Αθανασάκη

Διευθύντρια 11ουΓυμνασίου Ηρακλείου            Υποδιευθύντρια 11ου Γυμνασίου Ηρακλείου    

Safe Line Γραμμή Βοήθειας Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου